ONZE DIENSTEN

TUNING

Ook voor het tunen van uw Mini kunt u terecht bij Schols auto’s.

Wij werken met Bytetronic software, een van dé beste chiptuners voor alle generaties MINI. Daarnaast organiseren wij een aantal keer per jaar een tuning event, voor het software matig tunen van de MINI. Mocht u meer infomatie willen? Neem gerust contact met ons op!

  • Motortuning: luchtfilter, downpipe, intercooler, uitlaten enz.
  • Exterieur: JCW bumpers, velgen, spoilers enz.
  • Interieur: JCW pook, sportstoelen, zwarte hemelbekleding enz.

ONDERHOUD

Regelmatig auto-onderhoud is van groot belang. Bent u op zoek naar een goed adres voor een onderhoudsbeurt van uw auto?

Wij beschikken over de kennis, het gereedschap en de originele onderdelen die nodig zijn om het onderhoud van uw auto zo goed mogelijk uit te voeren.

Bij een onderhoudsbeurt heeft de fabrikant van uw auto al vaak precies voorgeschreven bij welke kilometerstanden wat voor onderhoud uitgevoerd moet worden. Dit doen we altijd in goed overleg met u als klant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Wilt u meer informatie over onderhoud of maakt u liever direct een afspraak? Neem dan contact met ons op.

APK

Wettelijk verplichte Algemene Periodieke Keuring.

Het is belangrijk dat uw auto gekeurd wordt. Deze APK zorgt er voor dat uw auto (en die van vele anderen) geregeld zorgvuldig wordt gecontroleerd. Hier voorkomt u overbodige reparaties mee. Ook niet geheel onbelangrijk is de veiligheid voor u en uw inzittenden. Maar ook de bescherming van het milieu. Voor deze Algemene Periodieke Keuring kunt u terecht bij Schols Auto’s.

Vanuit de RDW (Rijksdienst voor Wegverkeer) krijgt u altijd van tevoren bericht wanneer uw auto gekeurd moet worden. U ontvangt dan een herinneringsbrief per post. Dit is ongeveer 6 weken voor de APK-vervaldatum van uw auto.

AUTOSCHADE
HERSTELLEN

Een ongeluk(je) met uw auto zit in een klein hoekje.

Dat kan bijvoorbeeld komen door tegen een paaltje te rijden waardoor er nu een deukje in de bumper zit. Of bij het file parkeren in de straat het stoeprandje raken en nu is de velg beschadigd.

Wij snappen dat schade aan uw auto erg vervelend is. Het kost tijd om de schade te laten maken. Daarom zorgt Schols Auto’s ervoor om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en af te handelen.

Dus heeft u schade aan uw auto? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag snel weer op weg!

DONK 43, 5768 XM MEIJEL

KOM GERUST
EENS LANGS
BIJ ONS


ROUTEBESCHRIJVING
MARTIJN SCHOLS

OF NEEM CONTACT MET ONS OP


CONTACT
CONTACT